Özden Can ile Seo ve Teknoloji Dünyası

seoArtık günümüzün modern teknolojisin de internet sektörünün nerelere geldiğini biliyoruz. Mağlum Türkiye’de şuan web site patlaması yaşandı. Gerek reklam gerek web site satışları gerek diğer satışlar olsun, Türkiye’de e-ticaret patlaması gerçekleşmekte. Tabii ki web siteleri için en önemli şey seo’dur.

Seo bir web sitenin ana webmaster aracıdır, günlük yaşantımızda kullandığımız Seo taktikleri standart düzeydedir. Hangi seo sitesine girerseniz girin aynı şeyler dönüp dolaşır herkes farklı dilden anlatır ama anlatılmak istenen şey hep aynıdır. Bu açtığım yeni web sitemde tüm bildiklerimi sizinle paylaşacağım, bilinen her bilgi paylaşılmalıdır değil mi? Artık güncel seo makaleleri ile web sitelerimiz için elimizden geleni yapacağız. Bunun yanı sıra diğer konularada sitede yer verdik. Artık kişisel web sitemde istediğiniz tüm konulara rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Yeni görünüm ve şeklimiz ile artık sosyal medya türkiyeden günlük haberler güncel konular teknoloji ve internet haberleri konu başlıklarında bulunan her türlü makalelerimi sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Şunuda belirteyim bir çok hizmet vereceğiz bunlardan biride .htaccess editörü'dür. Buda şuan aktiftir.
Share it Please

5 yorum:

  1. Sonuç olarak, Internet, önümüzdeki yıllarda üretilecek bilgilerin dolaşım sistemidir. Ticari boyutunun da ortaya çıkmasıyla yaşamla daha çok iç içe geçmeye başlamıştır.

    YanıtlaSil
  2. tesekkurler. yararlı olacaktır.

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism