UKASH

Ukash kart 19 haneden oluşan bir şifre olarak düşünülebilir. Bu 19 hanelik şifreyi satın alırken içerisindeki paraya göre karşılığında para ödenir. Örneğin 10 €'luk bir ukash pin aldınız. Bununla bir alışveriş yaparken alışveriş yapacağınız siteye üye oluyorsunuz ve ürününüzü sepetinize ekliyorsunuz ödeme kısmına geldiğinde ise ödeme yöntemi olarak ukashı seçiyorsunuz ukash kartı pin kodunuzu giriyorsunuz ve ürün bedeli alınmış oluyor. Daha sonra ürününüz kapınıza kadar geliyor.
Ukash ile alışveriş yapabileceğiniz 12000'i aşkın alışveriş sitesi bulunmaktadır. Bu sitelerde A'dan Z'ye aradığınız her türlü ürünü bulup satın alabilirsiniz. Ukash kart ile alışveriş yapmak kredi kartı bilgilerini vermek istemeyenler için en iyi çözüm yoludur. Ukash kartın diğer bir özelliği de herhangi bir kesinti olmamasıdır. Normal havale, eft gibi işlemlerde işlem bedeli
Ukash kartın hiç bir masrafı yoktur banka kartı, kredi kartı, havale, eft gibi işlemlerde yıllık ücret, işlem ücreti, faiz vb. gibi kesintiler yapılırken Ukash kart ’ta hiçbir kesinti yapılmamaktadır.
Ukash kart alındığında içerisinde bakiye ne ise o bakiyenin üzerine takviye yapılamaz her pinin satın alınırken belirlenmiş bir bakiyesi vardır o bakiyeye göre ücret ödenerek ukash pin alınır ve o pin ile internette online olarak her türlü alışveriş yapılabilir.
Ukash satın alma işlemini de internet üzerinden yapabilmektesiniz. Ukash kart pini olarak satış yapan firmalardan aldığınız ukash pinlerini alışverişlerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Türk lirası üzerinden de alış yapma imkanınızın olduğu ukash pinlerin içerisinde euro para biriminden bakiye bulunur. Bu ukash pinini herhangi bir siteye yüklediğinizde ise tüm para birimlerine otomatik olarak çevrilebilmektedir.
Sizde ukash kullanmanın rahatlığını hemen tatmak istiyorsanız yapmanız gereken şey sadece ukash kart almak daha sonra internet üzerinden tüm alışverişlerinizi gerçekleştriebileceksiniz. Hem anında ödeme yapmış olacaksınız hem de bankaların acımasız kesintilerinden kurtulmuş olacaksınız. Yurtdışında oldukça sık kullanılan ukash kart ile alışveriş yöntemi gün geçtikçe Türkiye'de de yaygınlaşmaktadır. Ülkemizde ukash kart satan pek çok firma bulunmaktadır.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism