Program indirme sitesi indir.com açıldı


İnternet kullanıcılarının gereksinim duydukları programlara ve oyunlara güvenli bir şekilde ulaşabilmeleri için www.indir.com internet kullanıcılarının hizmetine açılıyor. 




İnternet kullanıcılarının genellikle ihtiyaç duydukları programlara ulaşmaları oldukça zor oluyor. Güvenli olmayan sitelerden indirilen programlar ve oyunlar bilgisayarlara virüs girmesine neden oldukları gibi kalıcı hasarlara yol açabiliyor.

Site kullanıcılara programlar açısından geniş bir arşiv sunuyor ve bu programlara hızlı ve kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlıyor. Site aynı zamanda sürekli yenilenen programlarıyla da kullanıcı taleplerini karşılamayı hedefliyor. Ayrıca kullanıcılardan herhangi bir ücret talep edilmiyor.
indir.com kurucusu Hasan Yaşar, sitenin internet ortamına getirdiği yenilikleri şu şekilde anlatıyor: “Program indirmek için ilk akla gelen adres olmayı hedefliyoruz. Her program virüs taramasından geçirilerek kendi sunucularımız üzerinden sunuluyor. Böylece güvenilir bir ortam sağlıyoruz. Arşivimizi hızla büyütmeye çalışıyoruz, kısa sürede Türkiye’nin en geniş arşivine sahip olacağız.”
İnternette aradıklarına ulaşamayanlar artık www.indir.com adresinden ihtiyaçlarını karşılayabilirler!
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism