UKASH KART 1

İnternet üstünden online alışveriş yapmak artık günümüzde yayılabilmiş bir durumda. Hemen hemen artık çoğu insan evlerinden çıkmalarına gerek kalmadan internetten online olarak her şeyi alabilmektedirler.
İnternet ortamında alışveriş yaygınlaşsa da kredi kartı numarasını girdiğimizde bir şüpheye düşeriz. Güvenli olmayan siteler yüzünden birçok insan dolandırılarak büyük miktarda para kaybetmişlerdir. Bunun önüde geçmek için İngiltere Ukash kart üretmiştir. Ukash internet üzerinden alışveriş yapmayı sağlayan bir karttır. Bu kartın içerisine bir miktar para yükleyip internetten online alışveriş yapabiliyorsunuz. Alışveriş yapmanızın yanında cep telefonunuza kontör yükleyebiliyorsunuz.
Ukash kullanıcılar  herhangi bir ücret ödemeden kart sayesinde alışveriş sitelerinden ödemeyi rahatlıkla yapabilirler. Ukash kart, kredi kartı ve e-cüzdan tesislerinden tamamen güvenlidir, çünkü bu  128-bit şifreleme kullanılmaktadır.Eğer finansal bilgilerinizi online paylaşımı konusunda memnun değilseniz, bu ukash kartı kullanmak için en iyi seçenektir.
Ukash kart ile yapılan alışverişler artık daha güvenilir hale geldi. Ukash kart tüm alışveriş sitelerinde ve ödeme noktalarında geçerli hale gelmiştir. Ve bu kart sayesinde kolayca alışveriş sağlanmaktadır. Son derece basit bir şekilde ukash bozdurma ve alma işlemlerini yapabilir, istediğiniz zaman sahip olduğunuz ukash sepetindeki miktarınızı hemen yeniden nakit paraya dönüştürebilirsiniz. Bir sefer kullanılabilen Ukash satın alma işlemleri ile dilediğiniz oranlarda Ukash satın alabilir ve vakit kaybetmeden alışverişe hızla başlayabilirsiniz.
Sitelerden para çekimi karşılığında aldığınız Ukash pin kodlarınızı anında nakite çeviriyoruz. Ukash bozdurmanın farkındalığını harcarken yaşayacaksınız. Unutmayın Sitelerde Kredi Kartıyla nAlışveriş Yaparsanız Ekstrenize % 4 %5 Gibi Faiz Gelmektedir ukash kart Bu Sorunla Uğraşmak İstemeyenler İçinde İdeal. Ukash ve Ukash kart sayesinde artık tüm kimlik bilgileriniz güvende ve alışveriş yaparken internet dolandırıcılarına karşı içiniz rahat.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism