Android 4.1.2, Galaxy Note 2 için Getireceği Yenilikler

Galaxy Note 2 android
Yeni alınan, sürpriz bir habere göre, Android 4.1.2 OTA (Over The Air) güncellemesi için kolları sıvamaya başlamıştır. Samsung Galaxy Note 2, su anda dünyanın en popüler smatphon'u olarak bilinmektedir. (Daha üstün özellikli bir smatphone çıkana kadar)

Yenilikler arasında, Google tarafından, görülen eksiklikle ve açıklar kapatılmıştır. Bu güncellemede, Samsung'un da katkısı büyüktür.

Samsung Galaxy Note 2 ekranının üzerinde bulunan, WIFI, GPS, Bluetooth gibi kısa yollar, artik yeni güncelleme sayesinde, isteğe göre, düzenlenebilir ve geliştirilebilir hale getirilmiştir. Bir başka yenilik olarak da, program indirme, program açma işlemlerini eskiden, tek tek yapma zorunda kalmadan, bu yeni güncelleme sayesinde, çoklu pencere açarak, her türlü işlemleriniz ayni anda farklı pencereler üzerinde gerçekleştirebilirsiniz.

Bu güncellemeye samsung'u katacağı yeniliklere göz atacak olursak,
-Group Cast uygulamaları ekleme
-SNote için yeni simge
-Sclander için geliştirilmiş Quick Memo
-Kilitli ekran üzerine, mürekkebi anımsatacak yeni bir dekor
-Fazla şarj tüketen, gereksiz uygulamaların arka planda çalışmasını engellemek ve yeni bir optimizasyon oluşturulması dır.

Bu yeni güncellemeyi WiFi ile  kurulabilmek için, Samsung Galaxy Note 2 cihazınızın, ayarlar = telefon ayarları = Cihazımı güncelle seçeneklerini takip ederek, cihazınızı android 4.1.2 sürümüne yükselmesini sağlayabilirsiniz. Cihazınızı, USB kablosu aracılığıyla güncellemeyi gerçekleştirmek için Kies programını kullanarak ve cihazını bilgisayarınıza USB kablosunu bağlayarak gerçekleştirebilirsiniz.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism