Çekmeköy Bosch Servisi


Firmamız, uzun yıllardır Çekmeköy Bosch servisi olarak hizmet vermektedir. Bölgemizdeki değerli müşterilerimizin beyaz eşyalarında yaşadığı sorunlarıyla ilgili hızlı ve kaliteli hizmet vermekteyiz. Beyaz eşyalar, her evde kadınların en önemli yardımcıları ve destekçileri olmaktadır. Bu cihazların uzun yıllar sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için, firmamız her türlü hizmeti vermektedir.

Çekmeköy Bosch servisi olarak, en yeni gelişmeleri yakın takip ediyor, son bilgileri eğitimlerle tamamlıyoruz. Son dönemde geliştirilen beyaz eşyalar, teknolojinin sağladığı her türlü imkanlarla özellikle elektronik teknolojisinden yararlanılarak, çok spesifik özelliklerle üretilmektedir. Bundan dolayı da arızaların tespiti için gerekli her türlü eğitimin alınması ve son teknoloji ekipmanların kullanılması gerekmektedir. Firmamız, her türlü ekipman ve eleman yatırımlarına çok önem vermekte ve bu yatırımlarını sürekli olarak geliştirmektedir. Servis talebiniz için firmamızı aradığınızda, size cevap veren elemanımız sizden arıza ile ilgili kısa bilgiler almakta ve randevuları düzenlemektedir. Verdiğimiz randevularımıza zamanında gitmek bizim önemli özelliklerimizden biridir. Servise gelen personelimiz, beyaz eşyanızla ilgili her tür arıza için hazırlıklı gelerek, zaman kaybının önüne geçmektedir. Arıza tespiti yapıldığında değişmesi gereken herhangi bir parça varsa, değiştirme yapılmadan evvel müşteri onayına sunulmaktadır. Müşterimiz onayladığı taktirde, değişecek olan parça değiştirilir ve servis tamamlanır. Servis tamamlandığında, teknik ekibimiz servis formu doldurarak yapılan işlemleri kayıt altına alır. Bosch servisi olan firmamız, servis hizmetlerimizde kullandığımız yedek parçalarımız, orijinal ve garantili olan ürünlerdir. Kesinlikle isimsiz, garantisiz ve ikinci el parçalar kullanılmamaktadır.

Firmamız verdiği servis hizmetleri karşılığında, 1 yıl süreyle bizden kaynaklanabilecek arıza ve problemlerle ilgili ücretsiz olarak garanti verilmektedir. Diğer bir hizmetimiz de, bölgemizde uygulamakta olduğumuz gezici servis hizmetleridir. Bu hizmet sayesinde, acil giderilmesi gereken beyaz eşya arızalarınız hızlıca çözülmektedir. Gün içinde bu gibi durumların üstesinden gelebilmeniz için gereken her türlü hizmetleri vermekteyiz.

Çekmeköy Bosch servisi olarak, 7/24 sağladığımız servis hizmetlerimizden yararlanabilmeniz için tek yapmanız gereken bizi aramak. Firmamızı aradığınız zaman, silere sağladığımız uygun fiyat ve avantajlarımızdan faydalanabilirsiniz. Arızalarınızla ilgili hizmetlerimizi en kaliteli bir şekilde sürdürmeye devam etmekteyiz.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism