Erenköy Arçelik Servisi


Günümüzde, kullandığımız her türlü elektrikli ya da elektronik her ürünle ilgili teknik servis hizmetlerinin olması, en gerekli olan unsurlardan biridir. Bun dolayı da teknik servislerin her türlü arızanın giderilmesi konusunda gerekli teknik servis bilgisiyle donanmış olması gerekmektedir. Garanti dışına çıkmış beyaz eşyalarınızın tamir ve bakımlarında, kaliteli ve sağlıklı hizmetlerimizle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Erenköy Arçelik servisi olarak, bizi arayıp servis talep ettiğinizde telefona cevap veren personelimiz sizlerden yaşadığınız beyaz eşya sorununuzla ilgili kısa bilgiler almakta ve randevu vermektedir. Öncelikli prensiplerimizden olan randevularımıza zamanında gitmek bizim için önemli olan unsurlardan biridir. Teknik servis ekibimiz, randevusuna zamanında ve her türlü arıza ve soruna hazırlıklı olarak gitmektedir. Bunun sağladığı en önemli şey, zamanı iyi kullanmak ve hızlı servis vermektir. Zamanımız hizmet anlayışlarını en iyi şekilde anlayarak, geçmiş tecrübe ve birikimlerimizle harmanlayan firmamız, sizlere kaliteyi yaşatmaktadır. Ekiplerimiz, servis hizmeti verdikleri yerde mutlaka temizlik ve düzene itina göstermek zorundadır. Bunun için azami özen ve hassasiyeti göstermektedirler. Arızaların giderilmesindeki en önemli nokta olan arıza tespitlerimizi, son teknoloji ekipmanlarla yapmaktayız. Dolayısıyla, hatalı bir uygulama ve işleme mahal vermemekteyiz. Servislerde değiştirilmesi gereken herhangi bir parça olduğunda, öncelikle size bilgi verilmekte ve onay alındıktan sonra değiştirilmektedir. Değişimi yapılan parçalar, firmanın orijinal yedek parçaları olup, garanti kapsamındadır. Stoklarımız da dahil olmak üzere, hiçbir şekilde farklı bir yedek parça kullanılmamaktadır. Erenköy Bosch servisi olan firmamız, gerçekleştirdiği servis hizmetlerine 1 yıl da kendi firma garantisini vererek, bu süre içinde bizden kaynaklanan her soruna ücretsiz servis vermekteyiz. Firmamız, çalıştığı bölge olan Beykoz’da 7/24 sağladığı kesintisiz servis hizmetleriyle önemli bir fark yaratmaktadır. Bunun yanı sıra, gezici servis hizmeti veren araçlarımız, gün boyu bölgemizde dolaşmakta ve acil bir arıza durumunda hızlıca müdahale etmektedir.
Göztepe Bosch servisi olarak, bizi arayıp servis talep ettiğinizde, beyaz eşyalarınızla ilgili arızalarınızı sorun etmenize gerek kalmaz. Çünkü firmamız, hızlı ve kaliteli servis hizmetlerimiz, uygun fiyatlarımız ve daha birçok ayrıcalıklarımızla sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır. Bundan yararlanmak isterseniz, arızalarınız için bizi aramanız yeterlidir.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism