Apple iPhone 5 Neden Almalıyım, Neden Almamalıyım ?


Apple iPhone 5 Neden Almalıyım, Neden Almamalıyım

Apple ürünü iPhone 5 piyasa sürüldüğünden beri, bir çok olumlu ya da olumsuz eleştiriler almıştı ve halen daha almaya devam etmektedir. sırf apple ürünü satın alanların, iPhone 5'in piyasaya sürülmesinin hemen ardından olumlu ya da olumsuz özelliklerini karsılaştırmaya başlamışlardır. sizde diğer iPhone 5 satın alıp almamak hakkında kararsız iseniz gelin hep beraber göz atalım.

Neden iPhone 5 Satın Almalıyım ?
-iPhone 5 satın almanızı tetikleyecek birinci özelliği cihazın dizaynıdır. dizayn açısından bir önceki sürümü olan iPhone 4'e çok benzemektedir. iPhone 4'e göre, Home butonunun kaldırılması (yerine dokunmatik ve görünmeyen bir buton konulması), ekranın uzunluk ve genişlik boyutlarının değişmesi, iPhone'un bu yeni surumu olan iPhone 5'e biraz olsun estetik katmıştır. iPhone 4 kullanıcıları cihazın, dizaynını beğendiğinden dolayı apple, fazla değiştirmek istememiştir. Apple, iPhone ürününü çıkaralı neredeyse 5 sene oldu. ilk ürününden bu yana aslında ufak tefek değişikliklerden ziyade dizaynda fazla bir değişikliğe gitmemiştir. Sadece ve estetik bir görünüm elde etmeye devam etmektedir.
-IOS işletim sistemi kullanması, iPhone 5 satın almanızı önerecek bir konudur. çünkü, diğer işletim sistemleri gibi bir çok cihazın kullanmadığı, sadece apple ürünlerinin sahip olduğu bir işletim sistemi olduğundan dolayı, hacklenme ve sistem ayarları ile oynama gibi durumlar minimum'a indirilmesidir. Cihazınızın bütün güvenliği tek bir şirkete bağlıdır.

Neden iPhone 5 Satın almamalıyım ?
-iPhone 5, piyasaya sürüldüğünden bu yana apple ürünü takipçilerini çok üzmüştü. bir çok yenilik bekleyenler, apple rakiplerini artmayacak özellikleri bulundurması beklenen iPhone 5, ne yazık ki, özellik bakımında, rakipleri karşısında ezildiğinin kanıtıdır. sadece ekran boyutlarının değişmesi ve Home butonunun düzenlenmesi haricinde gözle görülür bir yeniliğin olmaması ve bu ürün için apple tarafında 600 € istenmesi, iPhone hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştır.
-iPhone 5 ile, apple sistemi yani IOS işletim sisteminin bizlere sunduğundan fazlasını yapamamaktayız. diğer işletim sistemleri gibi, sistem dosyalarını değiştirip, geliştirememekteyiz. bu da Apple ürünleri için bir dezavantajdır.
Share it Please

1 yorum:

  1. iphone 5 uzunlugundan dolayi ayrica cebede sigmiyor. cabuk ciziliyor olmasida cabasi. 1 tek kulakligi iyi geri kalan hersey 4 le ayni. gerek yok al,aya

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism