Birazda Eğlence

Yazımızın başlığını okuduğunuzda hemen ilk aklınıza gelen hayatın koşturmacası içinde kendinize vakit ayırmanız gerektiğidir. Bu bağlamda kendimizden yola çıkarak bir genellemeye gidebiliriz. Her sabah kalktığımızda bugün işe nasıl gideceğimiz, çalışmalarımızı nasıl yapacağımız bizi hangi stresli durumların beklediği ile ilgili birçok varsayım var aklımızda. Aslında birazda bundan dolayı ele aldık bu yazımızı.

Zorlu bir hayat mücadelesinde insan kendine ve kişisel hobilerine de vakit ayırabilmeli ki çalışma saatlerinde sağlıklı işler yapabilsin. Sürekli bir çalışma insanı gerginleştirdiği gibi çalışma performansını da maalesef olumsuz yönde etkilemektedir. Peki bununla ilgili birşeyler yapılabilir mi? sorusuna bir cevap bulmaya çalışacağız.

Öncelikle kendinizi iyi tanıyın ve nelerden hoşlandığınızı bir kağıda not alın. Mesela oyun oynamak, sinemaya gitmek, alışveriş merkezlerini ziyaret etmek gibi. Sonra bu eğlenceli işleri hangi zaman aralığında yapabileceğinizi bir düşünün. Bu zamanları yine not alın ve haftaya başlayın. Eğerki bu sistematiği tutturursanız işiniz kolay demektir.

Kendimi örnek alacak olursak çalışma saatlerinin haricinde oyunlar oynamayı çok sevdiğim için ilk işim bilgisayarımı yada tabletimi açmak ve sevdiğim oyunları sırayla oynamak oluyor. Parlak bir fikir isterseniz kişisel tercihim olan oyunlar1 çok eğlenceli bir seçenek olacaktır. Aslında bir nevi zihinlerimiz boşalıyor birazda eğlenceye vakit ayırarak. İşte bu sebeple ikinci tavsiyemi vermeden önce kendinize uygun seçeneği yine en iyi kendiniz belirleyebilirsiniz bunu unutmamanızı rica edeceğim.

Gelişmiş bir cep telefonu aracılığı ile de farklı eğlenceler bulabilirsiniz kendinize. İkinci favorim olarak dünyanın en zor oyunu sizlere önerebileceklerim arasında yer alıyor. Bu kadar mı zor olur bir oyun demeyin çünkü gerçekten denemelerimde ciddi bir zorluk farkettim. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız son seçeneğimi de paylaşarak bu yazımı tamamlamak istiyorum . Evet meraklısına güzel vakitler geçirtebilecek mekan yemek oyunu mekanı. Biraz çocuksu oyunlar olsa da bence çok keyif alarak oynayabildiğim bir yer.

Bu kadar tavsiyenin ardından umarım sizde kendinize bir liste yapmışsınızdır. Haydi hemen eğlencelik birşeyler bulun kendinize ve herşeyin çalışmaktan ibaret olmadığını düşünün. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sağlıklı günler dileğiyle.

Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism