Ümraniye Arçelik Servisi


Beyaz eşyalar, hepimizin evlerinde en büyük yardımcılarımızdır. Sürekli olarak, insanların ihtiyaçlarına göre geliştirilen beyaz eşyalar, teknolojinin en son imkanlarından da yararlanılarak çok farklı özelliklere sahip olmuşlardır. Dolayısıyla, beyaz eşyaların tamir ve bakımları ile ilgili teknik bilgiler de sürekli olarak değişmektedir. Ümraniye Arçelik servisi olarak, teknik bilgilerimizi sürekli olarak güncel tutmaktayız. Bu amaçla, her türlü eğitimleri almakta, çalışmalarımızı buna göre şekillendirmekteyiz.
Ümraniye Arçelik servisi olan firmamızı arayıp servis talebinde bulunduğunuzda, arızalarınız hakkında sizden bilgi alınmakta ve servis talep formu düzenlenmektedir. Bu formun düzenlenmesini takiben size randevu verilmekte, teknik servis ekibimiz buna göre hazırlanmaktadır. Belirlenen gün ve saatte evinizde ya da işyerinizde yapılması gereken servislerinize zamanında müdahale edilmektedir. Teknik ekibimiz, servise geldiğinde her çeşit arıza ile ilgili tam teşekküllü olarak gelmektedir. Gelen teknik ekibimiz, servise başladıklarında, çalıştıkları yerin temizliği ve düzeninden sorumludurlar. Hiçbir şekilde düzeninizi bozacak uygulama içerinde olmazlar. Bizim için işin küçük ya da büyük olması hiç fark etmez. Her iş bizim nezdimizde aynı hassasiyet ve özenle değerlendirilmektedir. İster son teknoloji ister eski teknoloji barındıran beyaz eşyaya sahip olun, her tür beyaz eşyanızın tamir ve bakım hizmetlerini bilgi birikimi ve tecrübelerimizin sağladığı güvenle yerine getirmekteyiz. Teknik ekibimiz, arıza tespitini yaptıkları beyaz eşyanızla ilgili sorunları size bildirerek onay almaktadırlar. Alınan onay sonrası, teknik ekibimiz arızaya müdahale etmekte, değişmesi gereken parçaları da orijinal ve garantili olarak değiştirmektedir. Firmamız, 7/24 verdiği servis hizmetleriyle mesai saatleri dışında da kesintisiz hizmet vermektedir. Her zaman mobil telefonlarımızdan bize ulaşabilir, arıza yazdırabilirsiniz. Diğer bir uygulamamız da gün içerisinde sürekli olarak dolaşan gezici servis hizmetlerimizdir. Hiç beklemediğiniz bir arıza söz konusu olduğunda, bize ulaşarak en yakın gezici servisimiz arızanın olduğu adrese yönlendirilmekte ve müdahale edilmektedir.
Arçelik servisi olarak, iş ayrımı yapmadan her arıza talebi için uygun fiyat ve avantajlar sunmaktadır. Sağladığımız avantaj ve ayrıcalıklardan yararlanmak istiyorsanız, beyaz eşyanızla ilgili arızalarınızda hemen bizi arayın, farkı yaşayın. Taahhüt ettiğimiz her konuda ne kadar ciddi ve titiz davrandığımızı siz de göreceksiniz.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism