Apple Iphone Servis – Ipad Teknik Servis – Tablet Tamiri


Apple Iphone Teknik Servisi İstanbul 
Iphone Servisi olarak İstanbul’da tüm semt ve ilçelere cep telefonu teknik servis hizmeti sağlamaktayız. Bu bağlamda siz değerli müşterilerimizin zamandan tasarruf sağlamaları için hızlı ve kaliteli bir işçilikle kurye hizmetimizle cihazlarınızı kapınızdan alıp/teslim ederek ortalama 2 iş günü içerisinde yardımcı olmaktayız. Bordo Teknik olarak Iphone Servisliği, Ipad Servisliği, Ipod Servisliği alanında Apple marka cihazlarınızın servis, bakım ve onarımlarında yanınızda, yakınınızdayız.

Iphone Teknik Servisi olarak; Bize vermiş olduğunuz cihazları servis formuyla teslim almaktayız, cihazınızı sizlere teslim ederkende servis formu ile teslimini sağlamaktayız. Cihazınız özel servis kutularımızda taşıyarak herhangi bir hasara yol açmadan size ulaştırıyoruz. Apple ürünlerinizin her türlü sorununu alanında uzman ekip arkadaşlarımızla çözüme kavuşturuyoruz. Bize ulaşmak için 0212 284 55 14 numaralı telefonumuzu 7/24 arayabilirsiniz.

Gelen aramalar : Apple Iphone, Ipad ve Tabletlerinizin tamiri ve bakımı konusunda uzman ekiplerimizle Apple Iphone Servis yakınınızda
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism