Bilgisayar teknik servisi


Bu gün sizlere Türkiye'de en çok kullanılan bilgisayarlar için güzel bir bilgisayar teknik servisi sitesi tanıtacağız.Bu sitenin adı isbim.com.tr

İsbim kendini kısaca şu şekilde tanıtmakta :

Biz Kısaca..
  • Bilgisayar servisi, network ve veri kurtarma merkezi.
  • Orta ve büyük ölçekli merkezlerin güvenlik ve alarm sistemleri.
  • Santral ve telefon sistemleri, bu sistemleri oluşturan elementler, robot seslendirme ve müzik modülleri, ayrıca kurulum ve bakım hizmetleri.
  • Uydu, gps ve çanak anten sistemleri, bina için tv yayın sistemleri ayrıca araç takip sistemleri.
  • Küçük ve büyük işletmelerin personel mesai takibi ve giriş çıkış kontrolleri, oto park ve avm güvenlik dedektör sistemleri kurulum ve bakımı.
  • Yazılım Crm uygulama ve e-ticaret hizmetleri, özellikle isteğe bağlı yazılımlar, işletim sistemleri ve antivirüs programları.
İsbim genel olarak neler yapıyor ?

Bilgisayar Servisi
Bilgisayar teknik servis ve tamiri alanında uzman ekibimizle donanım, işletim sistemleri, çevre birimleri sorunlarınıza profesyonel teknik destek sunuyoruz. Dilerseniz yerinize gelerek bakım onarım işlemlerinizi hallediyoruz. Dilerseniz servisimize bizzat bozuk bilgisayarlarınızı getiriniz onarımını yaparız.
Elektronik Servis
Elektronik cihazlarınızda teknik bir sorun varsa ve bugüne kadar gittiğiniz servislerde çözüm bulamıyorsanız biz bu sorunu deneyim ve tecrübelerimizle çözebileceğimize dair garanti veriyoruz.
Elektronik sahasına güvenlik kamerası, lcd tv, led tv, plazma tv, alarm güvenlik sistemleri, notebook, masa üstü bilgisayar, telefon santralları, merkezi uydu çanak sistemleri, radyo, telsiz, telefon, radar, televizyon, muhtelif sistem kontrolleri, kompüterler, ölçü ve test cihazları, tıbbi ve daha birçok cihazlar girer. Firmamız elektrikle çalışan eşyaların bakımını, onarımını, yedek parça teminini gerçekleştirmektedir.
Güvenlik Kamera Sistemleri
Dvr kayıt cihazları kendi işlemcileri ve işletim sistemleri ile çalışan içerisine takılan sabit diskler sayesinde içerisine kayıt depolar. Bir kayıt cihazının kayıt süresinin uzunluğu, kayıt edilen resim karelerinin kalitesine ve sabit disklerin boyutuna bağlıdır. Kayıt süresinin uzunluğu siz müşterilerimizin isteği doğrultusunda belirlenmektedir. Cihazlarmız 7/24 kesintisiz çalışmaktadır. Cihazlarımız cep telefonu ile izlenebilir. Bu özellik iş takibinizi ve güvenliğinizi üst seviyeye taşımaktadır. Firmamız size kalitali ve güvenilir cihazlar sunmaktadır.
Alarm Sistemleri
Hareket sensör (Pır dedektör) alarm sistemine bağlı olarak çalışan, ortamdaki ısıya ve belli bir hacime kadar ortamdaki hareketi algıyan dedektördür. Günümüzde, güvenlik sistemlerinde en yaygın olarak kullanılan hareket dedektörleri, Pasif infra Red ya da kısaltılmış haliyle pır dedektörleridir. Pır hareket dedektörleri holler, koridorlar gibi genel alanlarda ve odalarda hacimsel koruma sağlamak için kullanılırlar. PIR dedektör koruma alanlarındaki canlı hareketini algılayarak kontrol paneline bilgi gönderirler. 12 metre mesafeye kadar algılama yapabilirler. Evcil hayvan (kedi köpek vb.) bulunduran ev sakinleri veya işyerlerinde hayvan algılamayan özel pır dedektörler de (encore pet) modelleride firmamızda mevcuttur.
Uydu Sistemleri
Merkezi uydu sistemi binalarda, dairelerin dijital uydu yayınlarından toplu olarak faydalanmaları için kurulan, çanak kirliliğini önleyen uydu sistemidir. Her dairede ayrı bir çanak anten gereksinimini ortadan kaldıran sistem; bir çanak anten ile birden fazla uyduya yayın yapılmasını sağlamaktadır.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism