Samsung Galaxy Camera, Türkiye'de



Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, Samsung'un 1.4 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Exynos 4 Quad işlemcisi, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza ve arttırılabilir hafıza desteği, 4.8 inç büyüklüğünde ve HDçözünürlüğünde HD Super Clear dokunmatik ekran gibi özelliklerle donatılan Galaxy CameraAndroid tabanlı bir akıllı telefondan daha fazlasını bizlere sunuyor.


21Mbps'e kadar 3G desteğinin yanında WiFi bağlantısıyla her zaman online olabilen Galaxy CameraGLONASS destekli A-GPS, Bluetooth 4.0gibi kablosuz bağlantıları destekliyor. Cihaza 1650 mAh'lik batarya güç veriyor.
300 gram ağırlığındaki Galaxy Camera, etkili kamera özellikleriyle de dikkat çekiyor.


Gücünü 21x süper uzun zoom objektifinden ve süper parlak 16M BSI CMOS sensöründen alan Galaxy Camera aynı zamanda, Samsung'unSmart Mode teknolojisini de kullanıyor.
15 farklı varsayılan mod ile başarılı ve kolay fotoğraf çekim deneyimi sunanGalaxy Camera, fotoğraf sihirbazı aracıyla fotoğraflar üzerinde kolay değişiklikler yapmanızı sağlıyor. Ayrıca Android'li cihaza Instagram gibi uygulamaları yükleyebiliyor, çektiğiniz fotoğrafları doğrudan internete yükleyebiliyorsunuz.

Kaynak : www.shiftdelete.net

Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism