Pendik Arçelik servisi


Beyaz eşya tamir ve bakımlarınızda uzun yıllardır İçerenköyde hizmet veren firmamız, tecrübesi ve kadrosu ile kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Çalışmalarında en iyi hizmeti verebilmek için, en son gelişmeleri ve yenilikleri sürekli takip etmekteyiz. Beyaz eşya üreticisi olan firmalar, sürekli olarak teknolojik gelişmelerin sağladığı olanaklar sayesinde, yeni ürünler geliştirmektedirler. Bunların arızalarıyla ilgili olarak, daima teknik anlamda eğitimler almakta, kendimizi geliştirmekteyiz.
Pendik Arçelik servisi olarak, her türlü eğitim çalışmalarının yanında personel alımlarımızda da eğitimli kişiler tercih edilmektedir. Müşterilerimizle ilk diyaloğu kuran ve telefona cevap veren personelimiz de dahil olmak üzere, her noktada eğitimlere önem vermekteyiz. Firmamızın amacı, sizlerin beyaz eşyalarınızla ilgili yaşadığınız tüm sorunların giderilmesinde en kaliteli servis hizmetini vermektir. Bu amacımıza ulaşmak için, gerekli olan her uygulama firmamız tarafından eksiksiz yerine getirilmektedir. Servis talebi için bizi aradığınızda, kaydı alan personelimiz sizden arıza ile ilgili kısa bilgiler almaktadır. Buna göre düzenlenen servis talep formumuz, teknik ekibimiz tarafından değerlendirilmeye alınmaktadır. Randevu sistemi uygulayan firmamız, verilmiş olan gün ve saatte servis verilecek olan adrese tam zamanında ulaşmaktadır. Servis bekleyerek, zaman kaybetmenizi önlemektedir. Teknik ekibimiz, servis verilecek olan yere gittiğinde her türlü arıza ve sorun için hazırlıklıdır. Tekrar tekrar servis için gidip gelmenin önüne geçerek, arızaların hızlıca çözülmesine çalışmaktayız. Yani firmamız, sonuç odaklı bir servis hizmeti sağlamaktadır. Kartal Arçelik servisi olarak, arıza tespiti yapıldıktan sonra değiştirilmesi gereken bir parça var ise, mutlaka müşterimizin onayından sonra gerçekleştirilmektedir. Kullandığımız tüm yedek parçalar, firmanın orijinal ve garantili yedek parçalarıdır. Yedek parça olarak ikinci el ya da orijinal olmayan garantisiz yedek parça kullanmamaktayız. Firmamızın güvencesi olarak, yapmış olduğumuz uygulamalarla ilgili 1 yıl firma garantisi de vermekteyiz. Bu süre içinde bizden kaynaklanan her sorun firmamızın garantisi altındadır.
Maltepe Arçelik servisi olarak, günün 24 saati sürekli ve kesintisiz olarak servis hizmeti sağlamaktayız. Ayrıca, firmamızın uygulamakta olduğu gezici servis hizmetleri sayesinde, hiç olmayacak bir anda oluşan beyaz eşya arızalarınız, hızlı bir şekilde yerine getirilmektedir. Siz de, firmamızın sağladığı uygun fiyatlarından ve ayrıcalıklarından yararlanmak istiyorsanız, tek yapmanız
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism