Samsung Galaxy Note 7 Geliyor

Samsung Galaxy Note 7 özellikleri
Gün geçtikçe, samsung şirketi,  smartphone ve tablet piyasasında rakiplerini geride bırakırcasına, birbiri ardına yeni ürünler ile kullanıcılarını mutlu etmeyi başarıyor. gerek özellikler bakımından, gerek dizaynı bakımından, satış rekorları kırmaktadır. Samsung galaxy Note 6 çıkmasının ardından henüz bir sene bile geçmememsine rağmen, bir sonraki sürümü olacak Samsung Galaxy Note 7 tableti, son günlerde, GLBenchlmark testlerinde görüldü. Zaten piyasaya sürülmesi beklenen bu yeni tablet hakkında, Kore firması bir açıklama yapmak istemezken, test asamsından geçerken, sızan bir haber sayesinde, tabletin aslında çoktan üretildiğini öğrenmiş bulunuyoruz.

Samsung Galaxy Note 7 özellikleri nedir ?
Piyasaya sürüleceği haberi sızan, samsung gt-N5100'ün birkaç özelliği hakkında da bilgi edinmiş bulunmaktayız. Note 7 1280x800 çözünürlükteki bir ekrana sahip, 4 çekirdekli quad core exynos 4412 1.6 ghz işlemcili (samsung galaxy s3 işlemcisinin aynisi) ve Android'in yeni sürümü Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olacaktır.

Şimdilik, Tabletin neye benzediği, ne şekilde olacağı hakkında hiç bir fikrimiz yoktur. Samsung, gt-n5100 (galaxy note 7)cihazını tanıtıma çıkardığı anda, ilk görüntüler gelmeye başlayacaktır. Samsung bu yeni tabletini, fazla geciktirmeden piyasaya süreceği düşünülmektedir. çünkü, rakiplerinin gerisinde kalmayan samsung, 2013 yılının başında, bir çok yeni surum tabletlerin çıkacağından dolayı, Samsung'da Galaxy Note 7'yi 2013 yılın mart ayı ortalarına doğru piyasaya sürmesi bekleniyor.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism